|
|
Lån  


 
Bryllupskage
En bryllupskage er en speciel variation af en lagkage, der serveres ved bryllupper. Det er en del af traditionen, at brudeparret skærer for, og selv tager de første stykker af kagen.

En bryllupskage er ofte anrettet i flere etager eller lag over hinanden i et utal af variationer. Den meget kunstfærdige udførelse gør det til et yndet objekt for konditorer, som ofte har i snesevis af variationer at tilbyde sine kunder.

De mange separate etager gør det muligt at lave flere forskellige variationer inden for den samme kage, og kagen kan laves mere eller mindre "tung" alt efter om den serveres efter en middag eller den serveres som et mere selvstændig indslag.

Kagen laves typisk med tre til fire bunde og to til tre forskellige lag fyld, der står godt til hinanden. Fyldet kan variere fra traditionelt creme-baseret fyld til eksempelvis frugtmousse, evt. tilsat vin eller likør.

Kategorier på sider:

Guldbryllup Bger Bolig ting Kongebrev Elektronik & EDB Gaver bning bryllupsgaver Bryllupskage Dametj Herretj Rejser & Ferie Kobberbryllup Bryllup leksikon Smykker Bryllup diverse Bryllupsdag Jakkest Gadget Slvbryllup Bryllupsgaver Netbutikker Gaveideer Tøj Gode rd til bryllupsgave


 Du er her: Bryllupsgave - Netannoncer Bryllupsgave -